Update Corona -5/4

Zwemlessen

De zwemlessen blijven tot 28 april opgeschort. Ook hier wordt gekeken naar de overheid wanneer het weer mogelijk is dit op te pakken.
De zwembadcommissie zal in overleg met bestuur kijken welke voorbereidingen van ABC en Jonge Redders nodig zijn en of er diploma gezwommen kan worden. Hier worden alle ouders van op de hoogte gesteld zodra hier meer over bekend is.

Trainingen en bijeenkomsten

Het kamp en andere bijeenkomsten zijn in ieder geval tot 1 juni afgelast. De trainingen die dit jaar op het strand gepland staan, samen met de lifeguard opleidingen en renewals zullen waar nodig verplaatst worden, naar een datum na 1 juni. Verder zijn we aan het bekijken wat we online kunnen aanbieden.

Strandseizoen

Intussen we zijn we begonnen met de voorbereidingen van het strandseizoen 2020. Wat vast staat, is dat het geen normale seizoensstart zal worden. De veiligheid van onze lifeguards staat daarbij op de eerste plaats. Het plan was en is om per 21 mei open te gaan, onder voorbehoud van de landelijke richtlijnen. Dat wil zeggen: de gemeente zorgt voor goede huisvesting en samen zorgen wij dat er extra materialen beschikbaar komen en instructie om zo veilig mogelijk te werken. Ook wordt er een uitgebreid schoonmaakprotocol geschreven in overleg met zorgmedewerkers, gericht op de EHBO met extra bescherming van onze lifeguards.
De nieuwe post heeft een vertraging opgelopen door leveringsproblemen, een onderdeel moet namelijk uit Noord-ItaliĆ« komen, en dat ligt nu stil. De gemeente streeft om zo snel mogelijk de post te plaatsen, we blijven in overleg om alternatieven te bedenken, als dat nodig zal zijn. 

Vragen/opmerkingen?

Neem contact op via info@wrb.biz, dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een antwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *